Droomalbum of moodboard inruilen voor een digitaal droomalbum - Johan Lodder
Droomalbum of moodboard inruilen voor een gaaf en inspirerend digitaal droomalbum. Visualiseer je droom leven en leef je droom met mind movies.
15233
post-template-default,single,single-post,postid-15233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
mind movies

08 mrt Droomalbum of moodboard inruilen voor een digitaal droomalbum

Droomalbum of moodboard inruilen voor een gaaf en inspirerend digitaal droomalbum

 

Visualiseer je droom leven en leef je droom.

Creëer je eigen ideale toekomst en een visie van overvloed, succes, liefde en vreugde in slechts drie minuten per dag.

Ga van een saai droomalbum naar een leuk digitaal video droomalbum vol met positieve affirmaties en inspirerende afbeeldingen met motiverende muziek.

Kom in je kracht en ga je doelen bereiken met Mind Movies. Deze korte video’s zijn ontworpen om je geest in een peak “manifestatie” modus te krijgen – in slechts een aantal leuke minuten per dag.

Mind Movies is een inmiddels een groot succes en heeft al het leven geraakt 2,136,000 mensen over de hele wereld…  en jij kunt de volgende zijn door het aanvragen van de gratis 6 voorbewerkte mind movies op de website van MindMovies

 

mindmovies_nederland

 

Leer alles wat je nodig hebt en maak vandaag nog je eigen mindmovie!

 

droomalbum of moodboard

Je eigen digitale droomalbum of moodboard maken

Creëer een visie van overvloed, succes, liefde en vreugde in slechts drie minuten per dag

 

Gebruik de wet van aantrekking om te creëren wat jij wilt door creatieve visualisatie.

Visualisatie is het proces van het in je geest inbeelden van een doel of een verlangen op een manier dat het voelt dat je al leeft in die realiteit. Veel van de meest succesvolle, productieve en creatieve mensen – van leiders van grote bedrijven, multi miljonairs, atleten en musici – gebruiken visualisatie iedere dag om op het hoogste niveau te presteren.

Er is veel onderzoek naar gedaan en voor veel mensen werkt het uitstekend, daarnaast is het ook nog eens heel leuk om te doen! Stel je eens voor dat je iedere dag begint met het bekijken van jouw persoonlijke mind movie op je smartphone of computer, waarin je je stoutste dromen werkelijkheid ziet worden.

Ik heb mindmovies 4.0 onlangs aangeschaft en het is heel eenvoudig om je eigen mind movie te maken en alles is aanwezig van de muziek tot de afbeeldingen die je kunt gebruiken. Je kunt ook je eigen favoriete muziek toevoegen aan jouw digitale droomalbum of mind movie. Je kunt op de website van mindmovies alle (gratis) informatie vinden. Wil je persoonlijke hulp van mij dan kun je me een berichtje sturen en dan kan ik je ook op weg helpen.

Ik ga binnenkort een aantal workshop geven over de wet van aantrekking, het werken met energie en het maken van je eigen digitale droomalbum. De  4 uur durende workshop zal gegeven worden in Rotterdam in het weekend en een keer in de avond in april en mei. De investering is € 75,- en het maximum aantal deelnemers is 10. We gaan dan onderzoeken waar jouw passie ligt en hoe jouw droomleven eruit ziet. Heb jij nog geen helder idee van jouw droom? Dan is deze workshop heel geschikt voor je. Je gaat weg met een helder beeld van jouw ideale toekomst en een plan om je leven in te richten zodat je de juiste richting op gaat. In de richting van jouw optimale leven. Interesse? Stuur me dan een berichtje

 

creeer nu je ideale toekomst

Creëer nu je ideale toekomst

 

Begin nu met het creëren van jouw ideale toekomst!

 

  • Ben je op zoek naar je soulmate?
  • Wil je meer rijkdom en geld?
  • Een strakker en sterker lichaam?
  • Meer succes in je werk

 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontvang gratis 6 voorbeelden van pre-made Mind Movies om aan te trekken wat jij wilt

 

gratis mindmovies

Ontvang gratis 6  mindmovies die je direct kunt gebruiken

 

Alle informatie en de gratis pre-made Mind Movies kun je vinden of aanvragen via http://mindmovies.nl

Wil je meer weten over de wet van aantrekking, heb je vragen of wil je persoonlijke begeleiding of een leef je droom workshop bijwonen?
Laat dan een hieronder bericht achter of neem contact met me op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.